Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak się zastanawiam, bo opcje są trzy. 1. Nie przeczytaliście ESPI ze zrozumieniem 2. Ja nie przeczytałem espi ze zrozumieniem 3. Umyślnie wprowadzacie ludzi w błąd. W mojej opinii espi wskazuje na uchylenie kary. Decyzją marszałka nałożono karę, a ta decyzja uchyla tę marszałka. „ Spółka w dniu 27 grudnia 2024 r. otrzymała doręczoną pełnomocnikowi Spółki w dniu 27 grudnia 2024 r. w godzinach wieczornych decyzję Samorządowego Kolegium Odwoławczego we Wrocławiu ("SKO") z dnia 28 listopada 2024 r. w sprawie uchylenia w całości decyzji Marszałka Województwa Dolnośląskiego z dnia 2 listopada 2021 r. i orzeczeniu co do istoty sprawy - wymierzeniu Spółce opłaty stanowiącej różnicę pomiędzy opłatą należną a wynikającą z wykazu - za składowanie odpadów w 2018 r. na składowisku odpadów innych niż niebezpieczne i obojętne, z wydzieloną kwaterą do składowania odpadów niebezpiecznych zawierających azbest, przy ul. Górniczej 1 w Wałbrzychu, w wysokości 38.069.428,00 PLN.” Ponadto spółka sama mówi, że wydźwięk jest pozytywny, ale będzie się odwoływać, bo „nie dotyka istoty problemu opłat podwyższonych”