~pg

Dnia 2024-12-23 o godz. 12:56 ~dexter napisał(a):
> jest i moj ulubieniec, co wymyslil sobie historyjke, ze sprzedal akcje synowi bo tak kosmiczny zysk mial. Jak juz mnie wywolujesz to czytaj chociaz to co napisalem, bo w piatek wypowiadalem sie, ze dzisiaj bedzie mocna przecena, wiec zaskoczenia nie ma, a mi sie udalo znowu dobrac pakiet ponizej 37:)

Nie to ty jestes moim ulebieńcem dawco kpaitałuu konuiecznie nie zpomij dobrać po 30 i 25!!! , faktycznie masz rację beke robie sobie z ciebie ba ty nawet koło rozumu nie stałeś nie mogłem zdrowo rozsądkowo sprzedać dziecku za 1 bo wartośc rynkowa jest inna i miałbym postępowanie z uks-u - tu darmowa porada prawna uks to ustawa karno-skarbowa 2 zlocisze na papierku z hakiem kupione po 37 mnie wytrczayło,a aktualnie kaska pracuję juz na dwóch innych spółeczkach . Tu jak przebije 36,5 to macie pozamiatane mnie ta wasza perełka juz nie interesuje bo nie widzę tu wiele do ugrania na tym poziomie wiec żeganam tutejszy plankton giełdowy ze starym rokiem

co do emryka żałaosny jesteś możesz się produkować co 5 minut zachawalać towar i tak odbyt , zrozumum kolego dezxtreka z tego samego zreszta kabla do netu , nic ci to nie da , albercik R niedługo przestanie wam płacic za ruch w sieci bo bidak nie nagonił na 50 a szkoda wtedy bym was ubrał na wiekszej górce he he dawcy kapitału
Moherze wojskowy pg to dla takich kasztanów jak ty to Pan PG zapamaietaj bo ci sie to może przydać jak cię beda prowadzić na dołek i będziesz potrzebował obrońcy he he, a po znajomości dam ci upust bo na gpw stracisz emeryturę i zostaniesz bankrutem z twoją wiedzą czy raczej jej elemantarnym brakiem

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.