Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Skoro wg twojego "rozumowania" sąd stwierdził nieważność wezwania do sprzedaży akcji przez Orlen przy okazji uchwały o wycofaniu akcji z obrotu to powiedz komu i ile akcji Orlen zwrócił za te nieco ponad 8 zł za akcję? Ile Orlen ma mniej akcji? Przecież wyrok jest od miesięcy prawomocny. Chcesz powiedzieć, że nowy zarząd nie wykonuje prawomocnego wyroku? A o to w jakim celu Orlen zlecił wycenę Energii zapytaj zarząd Orlenu. Ciągle piszesz tutaj, żeby być na ich konferencjach. Byłeś? Zapytałeś? Nie ja zlecałem zrobienie wyceny. Ty tylko łączysz kropki - zupełnie bezmyślnie. A ani komentarza ze zrozumieniem nie potrafisz przeczytać ani nigdy nie odpowiedziałeś na moje pytanie, które postawiłem teraz na początku tego komentarza.