Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
swoje na tym zleceniu wyrwali bo prime dało 12 mln zł, a długość to ok 18 minut
PLATIGE IMAGE S.A.: Realizacja utworu audiowizualnego na rzecz spółki Level One - Bankier.pl
do tego było jeszcze dofinansowanie, jakość animacji fantastyczna w przypadku platige
zaliczyłem ponad połowę filmików i żaden nie dorównuje poziomem realistycznej animacji!
animacja dla dorosłych to dobry kierunek i pewna jest kolejna seria:
Nowy amerykański serial hitem VOD. Pracowali przy nim Polacy - Dziennik.pl
oczywiście inaczej odbierze to gracz znający postaci i uniwersum a inaczej taki jak ja co nie gra
widać, że ta antologia to nowy trend reklamujący poszczególne gry
poczekajmy jakie będą dalsze losy takiej współzależności biznesowe kilku firm
cdr np przy okazji świetnie odebranego trailera wiedźmina 4, zresztą zrobionego przez pli, reklamuje narzędzia
epic i nvidii - un5 i karty gf
ogółem robi się naprawdę ciekawie...