Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Takie spory to jest 3-5 lat i CDA ma być do tego gotowy! Przy minimum energii!
Ich to nic nie kosztuje a to, że twórcy w tym czasie nie dostaną pieniędzy jest dla nich drugorzędne.
minimum energii = inwestycje, które sfinansują spór! przy tym zdjęcie ryzyk poprzez wydzielenie spółek! - to jest takie minimum
nikt nie będzie wnosił sporu do spółki, która będzie miala 5 tys kapitału zakładowego! Bo ryzyko dla kancelarii wzrasta!
Oświadczenia i szum medialny są ważne i dobrze, że poszły, ale są tyle warte ile moje wpisy mają wpływu na kurs (popiszę sobie i coś mi to daje , ale jednocześnie chodzi o świadomość, że to moje działania a w tym przypadku działania zarządu proinwestycyjne i strukturalne mają realny wpływ)