Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No widzisz Grek teoretycznie cena bardzo atrakcyjna patrząc jedynie na fundamenty, ale czy jest sens dobierać i uśredniać jak nad nami wisi jeszcze walne i odbędzie się na kilka dni przed optymalizacją? Jeszcze możemy doczekać się takiego wodospadu, że oczy ze zdumienia będziemy przecierać.
Ja tutaj mam deja vu z Road, tylko tym razem byłem mądrzejszy i sprzedawałem częściowo akcje wraz z pojawianiem się kolejnych wesołych nowin (tak jak ten raport), a nie liczyłem na cud. Patrząc po dzisiejszym kursie zaoszczędziłem już na ostatnim pakiecie 15% w dwa tygodnie, taka to dobra spółka.
Może uśrednię po WZA, zobaczę czy nie będzie innych okazji, bo MG jest u mnie dosyć nisko jeżeli chodzi o kolejność dobierania. Nie dość że akcji ma dosyć sporo, to jeszcze ten prezes może skutecznie hamować wzrosty przez dłuższy czas jak będzie męczył wnioskami o emisję na każdym WZA.