~Qwertty

Nie trzeba byc Nostradamusem zeby po prostu podzielic sie opinia. Ja sie w sumie zgodze z kolega powyzej. Spolka badz co badz zwieksza q/q i minuty, i zalatwione sprawy, kilka integracji popchniete do przodu - no tylko po kursie tego nie widac xD Ciekawi mnie bardzo VeeMobile, i jak bedzie wygladala kampania marketingowa Zawiedziony jednak jestem ta "nowa strategia komunikacji z rynkiem" o ktorej pisali (afair) w Q1 - z planow na komunikacje z inwestorami pojawil sie raptem wywiad na stockwatch, i chyba panel dyskusyjny gdzies na uczelni - reszta (komunikaty MPC) zostalo po staremu. To chyba niewiele jak na "nowa strategie". Plus mam wrazenie ze tematy maja ok rok obsuwy zazwyczaj - np premiera pudełek. Ale moze zajmuja sie wazniejszymi rzeczami, oby mialy one przelozenie na wyniki

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.