~James

Podsumowanie po 10 tygodniach.

Kursy obu ww. w temacie spółek w dniu 25 września 2024 r. (zakup przeze mnie pakietu akcji Palantir Technologies).

Rank Progress  Palantir Technologies
6,16 PLN 37,12 USD
Kurs 6 grudnia: 6,00 PLN Kurs 6 grudnia: 76,70 USD
-2,60% +106,60%

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Poniżej mój pierwszy wątek (post) założycielski na forum.

Palantir Technologies Autor: ~James [89.151.46.*] 2024-09-26 16:10 

Hej.
Na drugiej stronie (obecnie) tego forum jest mój wątek dotyczący mojego typu - Arista Networks.
Założony w grudniu 2023. Kto ma ochotę może się zapoznać. 
W każdym bądź razie od założenia wątku, pierwszego wpisu jest +81%.
To raz.

Dwa.
Mam dla Was coś nowego, bardzo interesującego.
Palantir Technologies.

Kurs z 25 września: 37,12 USD.

Powodzenia.

:D
J

Re: Palantir Technologies Autor: ~James [89.151.46.*] 2024-09-26 21:56 

Pierwszy wpis i od razu podczas sesji ATH !
Niewiele ale jednak plusik na dobry początek.

37,39 USD.

:D
J

Ps. Dobrałem tyle ile planowałem. Koszyk już pełny. To 25% mojego portfela.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.