Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niektórzy się ze mnie naśmiewali. Niestety infa nie ma, 8zł na które liczyłem tuż przed infem też niestety nie, czyli MIDAS zapewne nie kupi TFONE.
Gdyby MIDAS miał kupić to TFONE byłby teraz znacznie wyżej, ponieważ niestety zawsze ktoś coś wie wcześniej niż rynek.
841109 [195.3.221.*] nie zaklinaj rzeczywistości i nie wyśmiewaj ludzi, na marginesie pomyliłeś mnie z kimś.
Proponuję więcej rzeczowej dyskusji, a mniej emocji, nie naginajmy rzeczywistości.
Po artykule w PARKIECIE nie można wywnioskować niczego, autorka wie tyle co my, czyli za mało żeby wiedzieć jaki wyjdzie komunikat na 100%.