Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
sam nie mogłem uwierzyć w to co dzisiaj zobaczyłem i przeczytałem. Wynik kolejny dzien szybuje na duzym plusie az tak, że zawieszone sa transakcje. Zastanawiam się czy nie bedzie kolejnej emisji akcji przeciez ponad 8mln akcji to nie tak duzo na spółke z takim potencjałem. Spokojnie mozna dodrukować ze 2 mln nowych akcji, moze wtedy cos ruszy do przodu. Gdyby ode mnie to zalezało to kasę pozyskaną zainwestowałbym w kluczowe aspekty funkcjonowania spółki, szarpnąłbym się na początek na komórkę na kartę, z abonamentem bym nie szalał ze względu na niepewną przyszłość. Kolejno zatrudniłbym chociaż jedna osobę na start, kompetencje nie są najistotniejsze moze być emeryt z grupą ważne, żeby byli pracownicy. Zupełnie inaczej wyglada wizerunek firmy z pracownikiem od tego bez. Jak cos jeszcze by zostało to jakies wakacje dla siebie w roli prezesa i oczywiscie dla całej RN. Wiadomo po cięzkiej pracy troszke odpoczynku się należy. Po powrocie z wakacji wracam do punktu 1 - emisja nowych akcji i przechodze przez kolejne kroki. Biznes plan na miare Moonlit. Darek co myślisz ? ma to sens ?