Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja wiem, że ty jak zwykle w wybornym humorze. Jak pisałem w sierpniu, że pół roku słabizny przed spółką to ty pisałeś, że kurs odjedzie bo Otherland jest za rogiem. „ Arkusz wygląda tak, że tu przy niedużej determinacji można zjechać poniżej 10 zł. Niech jeszcze tylko powtórzą się słabe wyniki w 3Q, 4Q sezonowo będzie jeszcze gorszy, później znowu relatywnie słaby 1Q. Mamy teoretycznie bite pół roku beznadziei. A takie 14 zł to już w ogóle w zasięgu reki.”