Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Duzi widza też mocne zmiany na rynku growym ---Coraz wiecej i coraz wieksze gry wchodza na rynek spychajac maluchów do kąta . To wlasnie dlatego TTWO tak mocno wycofało sie z wielu produkcji ---To dlatego prezes BABIENO --Prawdopodobnie Bedzie musiał samodzielnie wydać Cronosa i znacznie wiecej ryzykowac niż jakby mial KASE od wydawcy i pokrył koszty produkcji jeszcze przed Debiutem . To wlasnie Z tego BLO sie utrzymywało przez lata --
Mieli NISKIE ZYSKI vs DOCHODY --- Mieli niskie przeplywy Pienieżne ale Mieli stabilna sytuacje Finansową bop mieli sponsorów jak nie gamepass to wydawce itp . Teraz to sie zmieniło ---To oni musza teraz DUzą kase oddac( jak na ich zasoby finasowe) Wydawcy ---i beda musieli sie prawdopodobnie sami bujac z tym zeby Myslec O dobrej sprzedazy Cronosa ---chociaz NIe watpie ze Prezes do samego konca bedzie chcail znaleźć " partnera" . Jednak po tym JAKIE GRY , jak duzo GIER ma debiutowac w przyszłym roku ---wydaje sie ze raczej nie znajdzie chcetnego do , wziecia Cronosa pod swoje skrzydłą --Rozwniez Finansowe .
Znamienne sa słowa Prezesa SONY ---że gry AA stały sie coraz mniej aktrakcyujne Budzety tych gier Puchna, są one coraz drozsze , staja sie coraz wiekszym ryzykiem Inwestycyjnym bo KONKURENCJA GROWA ROSNIE ---i czesto sie zdarza ze inwestowanie w gry AA sie nie oplaca poniewaz sprzedaż tych gier topnieje ze wzgleduy na przesuwanie sie rynku konsumentyów w kierunku wyboru wiekszych gier ktore w coraz wiekszej czestotliwosci debiutuja na Rynku.
No ja jestem BAAARDZO ciekawy debiutu Cronosa ---bo poki co to bieda wieje jesli chodzi o zainteresowanie Graczy tym projektem. Przyrosty followers staneły i są na niskim poziomie ---jak na Prawdopodobny BUDŻET CRONOSA( o tkroygo detealach mam nadzieje sie dowiemy z czasem ).