~Gracz

Rano wystawiłem przed sesją zakup 10k i kurs poszedł na 12zl a to tylko 55 tyś gotówki. Co gdyby ktoś chciał kupić za 100-200 tyś, oczywiście ci co mają kupione na niskich poziomach zacierają ręce, dlatego tu nie będzie dużych ruchów ani wysokich obrotów. Na rynku jest 1 mln akcji a 100 tyś wisi na 67zl, Oczywiście czym wyżej tym więcej będzie tych co będą chcieli zrealizować zysk, może zatoczyć kółeczko, sprzedać i kupić taniej ale ja już tyle czekam, że poczekam na upragnione 67zl, poza tym zawsze mam obawę, że pociąg odjedzie. Ja czekam na czas gdy spółka będzie tak zarabiać, że zacznie się dzielić ze mną zyskiem.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.