Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem czy powinienem tutaj to wstawiać ale nie znam nikogo innego kto by się interesował tą spółką. Usiadłem sobie i przeliczyłem kilka rzeczy, założyłem: Spadek marży 3.5% dla części vod Dochody i przychody według twoich założeń No i używając historycznych wskaźników widełki wyszły mi między 22.03 a 30.36. -neutralnie/optymistycznie Negatywne założenie 17.62 - 24.62 To oczywiście szacunki własne przy założeniu obniżenia marży. Nie odzwierciedlają ani wartości firmy ani jej potencjału, a raczej statystykę wyceny w czasie według giełdy.