Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a ty synku na spadki nie namawiasz...
po to jest forum,
mieszanina prawdy z kłamstwem, hamstwa z życzliwoscią, obłudą z przyjaźnią...
wolna amerykanka, a swoja drogą doczekacie sie odkrycia kart jeszcze dzis naszego przyjaciela....
ja wierzę w spółkę jeszcze po tym jak zarząd odwołał się, bałem że tego nie zrobią,
nie wierzą aby sąd działał na szkodę polskiej gospodarki,
bo upadek krosna to nie tylko upadek tej spółki ale wielu zaleznych , tak rozwala sie gospodarkę, wiec ja pytam sie kogo reprezentuje sąd... akcjonariusze chcą aby spółka istniała. wierzyciele dajac listy intencyjne również, zarząd też, to kto jest przeciw...
kogo reprezentuje sąd ja sie pytam!!
odkupiłem swoje akcje z nadwyzką i wierząę w powrót ceny 57 gr i to niebawem
ps. nie namawiam na wzrosty, a kto nie chce niech nei kupuje, żeby nie było ze jakieś ciele nie ma swego rozumu