~Inxs

Przejrzałem i co mogę powiedzieć wishlista jest jaka jest. Wg Gamalytic 4 tys zejdą w miesiąc czyli 8000 w rok, czyli słabo chyba że gra chwyci na premierę ale kto robi premierę podczas wyprzedaży przecież gra będzie zakopana i bez widoczności. Jaka będzie cena zobaczymy pewnie 10 dolarów jak na Nintendo gdzie gra już wyszła i jej nigdzie nie widać, zainteresowania brak na ten moment. 10 dolarów pewnie obniżka na premierę 20% to 8 dolarów brutto i 4 dolary netto do podziału czyli jeśli w miesiąc zejdzie 4 tys sztuk to 16 tys dolarów do podziału trochę mało. Poczytałem opinie o demie na Steam i słabo większość krytykuje, że AI i że gra zrobiona na szybko. Premiera koło 10 naszego czasu to zobaczę jak pójdzie, ale na ten moment zapowiada się kiepsko. Podoba mi się główna grafika, ale pewnie też AI a gracze tego nie lubią. Zapowiada się wtopa ale trzymam kciuki żeby tak nie było przyda się w końcu jakiś pozytyw.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.