Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
,,Na stronie Simply Wall Street pokazała się zaktualizowana wycena Astarty metodą DCF. Wartość 1akcji wyceniono na 687.9 zł." Zobacz jakie Astarta robi zyski i jakie płaci dywidendy i to w czasie wojny. A koniec wojny bardzo blisko i stąd te wzrosty. Po podpisaniu pokoju nie będzie już żadnego ryzyka i będą kupować fundy. Jeszcze jak obecnie kupisz i potrzymasz trzy m-ce to możesz wyciągnąć 150%. Nie ma na giełdzie tak dobrej a w dalszym ciągu mega niedowartościowanej spółki. Wspomnisz moje słowa za 3 m-ce. Ja mam już prawie 12K ( średnia zakupu 30.30zł) i dokuję jeszcze co radzę i tobie.