~Mario

Skontaktowałem się ze Spółką i otrzymałem zapewnienie, że Usługi obce - zostały wydane z uzasadnieniem i w związku z działalnością spółki.. Jedyne w tym pocieszcenie, że ktoś odpowiedział na kulturalnie zadane pytanie. Niezaprzeczalnie kasa w spółce się kończy(skończyła), więc albo pojechali po bandzie i zainwestowali wszystko co mają, bo im się to opłaci albo wiedząć, że jest źle ratują dla siebie co jeszcze zostało. Ja stawiam wszystko na ostatnią kartę i nie widząć czemu, ale poczekam jeszcze kwartał. Z mojego doświadczenie ze spółki trzeba szybko wyjść jak pozycja ze sprawozdania Wynagrodzenia/Ubezpieczenia społeczne spada, bo to znaczy, że zwalniają ludzi, tutaj ta pozycja wzrosła, stąd to ostatni powód dlaczego jeszcze czekam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.