Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ooo DonOlivante jak zwykle z twarzą pokerzysty licytuje w dół. No ja nie wiem czy możemy sobie pozwolić na aż taki optymizm ale nie wątpię że Ciebie akurat stać na większy. Tak, każda zniżka jest mile widziana tylko czy nie sądzisz że przy 8 nastąpi zawieszenie notowań? Kto wnikliwie obserwuje i patrzy szeroko wie o co tu chodzi i że polityka ma tu znaczenie (w naszej skali mikro, w makro nie będę się rozwodził) a prezes ujawnił już swoje sympatie za wodą. Ma tam nawet biuro jak wiadomo a sam podobno gdzieś przepadł. Powierzchownie patrząc bardzo to zagadkowe... wnikliwiej? już nie tak bardzo. A wszystko za sprawą polskiego Donalda który ujawnił że Donald amerykański jest dobrym znajomym Władimira. To wszystko buduje klimat zgody i nadziei na nasz rozwój i na to że tu się pojawi nowy prezes bo stary chyba nie ma już do czego wracać.To by zdjęło obawę ponownego wystąpienia znanych praktyk które stosował. Mam nadzieję że to się nie wydarzy zanim załaduję 0,1 albo że rynek w to nie uwierzy za szybko więc może na tym poprzestanę. Ty Don bądź uprzejmy pozdrowić naszego wspólnego znajomego Stewa.A gdzież On to hasa że Go nie widać?Może jak wróci to nawet Ciebie przebije mówiąc " bez kozery powiem 4"... Lubię Go, szkoda że nas opuścił.