Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zauważyłem, że niemal wszystkie spółki z GPW rysują podobny scenariusz wybicia. Emperia ma świetne wskaźniki C/WK czy C/P. Oscylatory też są spokojne, jakby jeszcze drzemała. Myślę, że wybicie to kwestia czasu. Spaść niżej raczej nie może. Kilkuprocentowe korekty to pikuś.
W każdym razie wszystkie moje ostatnie inwestycje w tak zdołowane spółki jak obecnie Emperia skutkowały podobnym wybiciem (Asbis, Decora, NFI EMF, Amica). Liczę, że tutaj będzie podobnie. Zapraszam na pokład.