Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Aż mnie zatkało, pierwsza poprawka w mechanice gry. "Improved first time experience against Pieta, including new parry tutorial and increased hitbox accuracy."
Czy wy to widzicie "increased hitbox accuracy" ! W R E S Z C I E CIGAMES po tylu dniach zajmowania się pierdołami zauważył mechanikę gry. Nie wiem, czy jest ta poprawka dobra, czy tragiczna. Jednak cieszę się niezmiernie. Teraz tylko poproszę tak z kilkaset poprawek w tym temacie, aby każdy z bosów działał na takim poziomie jak w ER. Przy okazji dodajcie jakiegoś nowego bosa, który jak zostawienie pokonany, to będzie wam w grze podnosił spadające tyłki i całkowicie wyeliminujecie efekt platformówek - uwaga to jest mój mega pomysł autorski na tego typu gry i tego typu problemy z którymi designerzy nie mogą sobie poradzić przez rok:)