~były pracownik BZWBK

To wszystko prawda, co piszecie. Pracowałem przeszło 10 lat w tym banku. Likwidacja stanowiska pracy. Doradca Hipoteczny. Kredyty nie idą bo oferta jest do d...., to i doradca nie potrzebny. Nie ważne zdobyte i posiadane doświadczenie. Nie ważne ile wsadzili kasy w moje szkolenia. Usłyszałem tylko "Do widzenia" Bank w żaden sposób nie jest przygotowany na kulturalne rozstanie sie z pracownikiem. Prawdą jest, że nie przedłużaja umów na czas określony, proponują "przerwę w karierze" do 20 misięcy na beznadziejnych warunkach, proponują 4/5 lub 7/8 etatu z cieciem wnagrodzenia.
Kiedyś ten bank naprawdę oceniałem bardzo wysoko teraz jest mi wstyd za to co robią i w jaki sposób. Powinni, po pierwsze, skonsultować się i ustalić wspólne stanowisko prezes i dyrektorzy. Prezes mówi w mediach, że zwalniać nie bedą, a decyzje dyrektorów są jednoznaczne- to oni podejmują ostateczną decyzję. Wszyscy juz wiedzą, że broniąc sie przed zwolnieniami grupowymi na 30 dni zwalnia się 30 osób.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.