Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Novita sprzedała przez cały kwartał za tyle za ile Lentex w marcu -wyjaśnijcie mi proszę jedno 33% Novity składa się na Lentex plus 10 %hygieniki plus dwa zakłady ; wykładzin i włóknin w Lenteksie ,-dlaczego wymiana akcji Novity na Lentex jest niekorzystna 1 do1 ?Rentowność produkcji wykładzin waha się na poziomie 10-15% ,potencjał jeżeli chodzi o włókniny firmy mają zbliżony,Hygienika się rozkręca po co Piczak robi tyle szumu?Proszę aby ktoś to wyjaśnił przy czym zastrzegam ,ktoś z wiedzą bo ja osobiście sporo wiem o tych firmach ,wiem ,że zawadą jedyną może być trudny charakter Moski ,ale w interesach to nie ma większego znaczenia to nie małżeństwo.