Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Będzie, spokojne wasze rozczochrane. To już chyba jasne że lnvention nie dostanie obiecanej dotacji. Czego tu jeszcze szukacie?Na co wy liczycie? 0,1 będzie jak w pysk strzelił. Allegro wczoraj dokupiłem średnia 29,50. A tobie tłumaczyłem że 50 JSW sprzedałem tobie, ale nie chcesz przyjąć tego do wiadomości. Poszukaj dobrze na koncie to znajdziesz. Twoja choroba się pogłębia. Teraz spokojnie czekam na Columbusa 7 i VEE jeszcze raz 15 oddane 17.A może jednak poczekam na 12, decyzja w toku, ale na pewno sporo wezmę po 15, bo to już dobra cena.