~psychiatra

Dnia 2024-11-14 o godz. 18:31 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
> Oho, mamy tu górnika. Skoro już sprawiłeś sobie trud w odkopaniu tego tematu to wytłumacz gdzie tu jest mowa o dolnych widłach? No słucham? Jestem ciekaw jakie możesz mieć argumenty żeby autorowi postu tłumaczyć co autor postu miał na myśli. Od siebie dodam tylko, że możesz sprawdzić ile umów zostało dodane na Ted'a tego ranka i o jakie widły mogło mi chodzić. Myliłem się tamtego dnia bo na tej spółce jak widać po np dzisiejszej sesji im lepsze info tym gorzej dla kursu(przerabiałem to przez ostatni rok z 5 razy conajmniej i już jestem spokojny) Żebyś się o mnie tak nie martwił to parę dni temu minął rok od kiedy wszedłem w spółkę. W międzyczasie dobrałem akcji za kredyt żeby na koniec niecałe 3 tygodnie temu wejść jeszcze za kasę z podziału majątku. Czytaj: jestem załadowany w akcjach po pachy. Na chwilę obecną jestem 140tyś na plusie. Jeszcze jakieś pytania?

Pisałeś, że wziąłeś kredyt na 140 k tylko nie wiedziałeś, w którym banku. Teraz piszesz, że zarobiłeś 140 k. Pamiętaj o lekach.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.