Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ryśku ! Kliknełam PLAZĘ z nudy i ciekawości. Oj brakuje mi Twoich zagadek i przypowieści MISTRZU...Tam gdzie siedzę to inny level ...Pełno naganiaczy, frustratów i nikłe poczucie humoru. Zdarzają się jakieś sensowne osoby typu ECHO, ale reszta to…. Czy w kilku słowach możesz powiedzieć , czy warto tutaj wejść ? I kiedy?Jeżeli odpowiesz zagadką, to proszę Cię o taką, która jest dostosowana do moich możliwości - cały czas pracuję , czasem mam wrażenie,że pali mi się rezerwa. A odnośnie łowienia ryb. No niestety, straciłam już komfort i nie łowię ryb. Moje dzieci stały się wegańskie...i systematycznie mi wbijają szpile. Czasem myślę, że one są nie z mojego miotu. A może mi je ktoś podmienił po porodzie ? No i zostały mi tylko grzyby- jutro jadę i będę pewnie odkuwać od podłoża.
Ps widzę wpisy Buchalczyka. Czy to ten sam popier...ny kosiarz umysłu , którego pamiętam?