Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-11-08 o godz. 16:20 ~moc napisał(a):
> Jesli się okaże że wynik jest bardzo zły to zgłaszam to do KNF - mam nadzieje że pozostali nieszczęśnicy ( tak jak ja) ktorzy mają akcje BIO zrobią też takie zgłoszenia.
Serio myślisz, że typ przytulający 5-6k miesięcznie będzie zawracał sobie głowę jakimś zgłoszeniem i procedował dalej? Po co mu kłopot, jak może nic nie robić i mieć święty spokój. Zgłaszałem już podobno przypadki- bez odpowiedzi. W tym kraju nadzór istnieje, jeśli jest okazja na oskubanie kogoś, kto ma być oskubany.