~Lukasz

Część Właśnie czytam te posty i powiem szczerze że też mam za gwostke bo zaczął do mnie pisać na dicordzie o kopiowanie pozycji i powiem że wejście do brokera Expert Copy Trading , kolega wyżej podał brokerów którzy są wypisani co do oszustw tego nie znalazłem ale sprawa śmierdzi bo tak zapisałem wpłaciłem 200 dolarów kopiował transakcje co dziennie 4 lub 5 dolarów później 30$ później 132 Irak wiesz później 300 później nawet było 800 czy coś takiego i plan się zakończył bo za te 200 dolarów kupowałem plan handlowy na tydzień. I doszło do wypłaty i się zaczęło zapłać za KYC 134 $ później prowizje od tej sumy odsetkowej czyli miałem 3200$ na grane czyli miałem prowizje zapłacić 320 dolarów... Wpłaciłem te 10 %prowizji ale 200 dolarów mi zaraz ściągnęli bo plan się odnowił ja mówię że nie zezwoliłem na to a on że automatycznie zaczęło się odnawiać i mój trader zaczął traidowac i kopiował moje transakcje i znowusz zarabiało aż jestem na sumie 3900 i muszę dopłacić 200 dolarów o będę mógł wypłacić te pieniądze. Ogólnie mój plan osiągnął 100% i nie mogą już kopiować. I powiem że jak wpłacę kolejne pieniądze to napewno cos wymyślą ale mój trader mówi mi że jak zapłacę ta prowizje to napewno wypłacę kasę....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.