~Orzel74

Pokaż mi gdzie ja pisałem coś o obecnej sytuacji sprzedażowej, co pozwoliło tobie wyciągnać wnioski o moim stanie zadowolenia. Rozumiem że jak jakieś . wie co Sammy jest rozczarowany to to już jest very good. Chłopczyku nic nie pisałem o swoich odczuciach w kontekście odbioru obecnej sytuacji, tak na kursie jak i na sprzedaży IFZ. Ty masz ewidentnie problem ze sobą sammy-m. MOŻE ZROZUMIESZ I SIĘ ........ a w końcu zajmiesz się swoją kobietą - NIE jestem tutaj na krótki termin. Inwestycja w GOP dla mnie to taka sama inwestycja jak w PLW - rentierska. Czyli obecnie IFZ interesuje mnie mniej aż do wyjścia z EA, natomiast patrzę w szerszej perspektywie - co dalej SurvivalM, King of the Dwarves, IFZ 2, projektem z Noobz, nowe IP Mech, czy kolejnej umowy do wydawnictwa. Jak tego nie zrozumiesz nie wchodząc w szczegóły czy robię ze SWOJĄ kasą dobrze lub źle to dalsza konwersacja z tobą uwłacza mojej inteligencji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.