~Free

Przecież napisałem, że teraz kupuję akcje i sprawdzimy za kilka miesięcy czy podjąłem dobra decyzje. Zrobiłem to dosłownie post wyżej. Poza tym wspomniałem, że przy poprzednich spadkach zarobiłem ok 30-35% bo zacząłem sprzedawać pierwsze pakiety po wzroście 10%, a wzrosło z 2 zł pod 3 zł, no to niby jakim cudem kupowałem w dołkach i sprzedawałem na górkach skoro różnica kursowa była 50% a ja zarobiłem maks. 35%? Wspominałem tez że mam część akcji kupionych w okolicach 5-6 zł i zostałem z nimi, ale inne kółka zwróciły mi z nawiązką ten nieudany ruch.

Ja wiem, że niektórzy tylko czekają żeby swoje truizmy, które uznają za złote myśli napisać na forum, ale przydałaby się jeszcze taka elementarna umiejętność jak czytanie ze zrozumieniem, jeżeli podejmuje się jakąś dyskusje na forum albo komentuje wypowiedzi innych.

Zresztą średnio mnie interesuje czy mi wierzysz czy nie, bo to i tak nie ma kompletnie żadnego wpływu na kurs i stan mojego portfela, a to mnie głównie interesuje. Nie jestem tutaj po to, żeby przekonywać ktokolwiek do zakupu, bo nie znam przyszłości. Może równie dobrze wzrosnąć jak spaść. Ja uważam, że cena poniżej emisji to dobra promocja, a ty rób co uważasz za słuszne.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.