~Kol

Nawet nie chce mi się tego sprawdzać, ale o ile pamiętam w tej strategii było chyba przejście na rynek główny. Dla mnie ta strategia jest nieaktualna. Ja niczego nie odwołuję, bo takie zapewnienia można włożyć między bajki i tak nikt przecież ich z tego nie rozliczy albo w następnej strategii to przełożą. Nie brałem tego pod uwagę przy zakupie akcji. Tak jak nigdy nie zamieszczałem wpisów typu w lipcu będzie poniżej 0,30 gr. Jak to się skończyło wszyscy wiemy. Może oczywiście jest coś, o czym nie wiemy lub jest coś na ukończeniu co da im bardzo duże zyski, ale przy obecnych nie widzę takiej możliwość, choć na giełdzie nie takie cuda się działy. Każdy decyduje sam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.