Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeszcze raz przypomnę dorotce, że kilka temu sprzedawałem 1,4x z 25% stratą. Więc dorotka wciąż jeszcze jesteś w plecy do mnie o 100% twojego przyszłego i potencjalnego zysku, a jak uwzględnisz inflację to 150%, a jak doliczysz zysk na innych papierach którymi obróciłem od tamtej pory to 250%-300%.
No sorry, ja wam spółki nie wybierałem tylko dorotka i nie kazałem trzymać gdy ona sprzedawała. Słuchajcie jej dalej. Ważne żeby być konsekwentnym (chociaż tego ostatniego sam nie przestrzegam).