Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też myślę że tak było. Ale ten scenariusz okazał się błędny. Sugi nie sprzedał jak widać ani jednej akcji. Brak komunikatu do tej pory. Kto pod to sprzedał musi teraz odkupić. Podobno niebawem ma być jakiś info co do premiery JDMa ( informacja z socjal mediow spółki) będzie jeszcze grane, skoro sugi i 4 Divinity wierzą w tą grę i spółkę dlaczego ja mam nie wierzyć. Wróć ja mogę nie wierzyć jestem spekulantem ,teraz spekuluje pod podbitke, jakiś dobry news czy korektę spadków. Proste? Proste!! Grajcie z Gabrysiem to zarobicie