Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
co do star rupture, moja opinia jest taka ze ciezko ocenic gre bo to co pokazano jest skromne. troche brakuje wow faktora, jest eu5 ale grafika nie rzuca na kolana. budynki ok, przeciwnicy meh, bronie meh. kto gral w helldivers 2 bedzie patrzyl na walke z robakami z politowaniem
moje obawy sa ze produkt bedzie po prostu przecietny. w przyopadku 11b rzeczywistosc zweryfikowala studio, zamiast tworzyc coraz lepsze produkty zaliczyli regres no ale maja ambitny plan dobic z ocenami do 80% ;)
co do AT, kazdy widzi to co chce. dla mnie waznym sygnalem jest dywergencja ktora imho pojawi sie gdzies na koniec calej struktury fibo
dla zainteresowanych wykres tygodniowy z kreska z pierwszej spadkowej 5 nalozonej na druga 5
crj hosted at ImgBB — ImgBB