Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No niestety nas w.....i, po polsku i po koalicyjnemu, nic nowego, ja bynajmniej zaskoczony nie jestem. Wielu mniej więcej rok temu w związku z ... wiązało wielką nadzieję------》》》 nigdy nie mogłem tego zrozumieć.
Wpisu foxa to ja nawet nie chce dotykać, mógłbym tylko spytac na wzór tego programu "co jest grane", Foxx "co jest brane???"
I jeszcze ten nasz zgrywus Mustafa, być może są tu zaskoczeni i
tacy którzy dawali wiarę jego wpisom i wnerwieni jak móǰ przedmówca o ksywie nie do podrobienia, ale każdy kto jest tu choć 3 lata powinien zauważyć, że Musti to był dobry antywskaźnik, jak zapowiadał wybicia itp zawsze już tylko była s.. a. I to nie jest tak, że z niego taki gamoń l że nie trafiał tylko wiedział co będzie.
Dzięki swojej świadomości rozczarowany ani zły na Mustafe nie jestem, wielu tu podobmych, ale dzięki takim osobnikom łatwiej też zrozumieć jak wykorzystując chyba śmiało można użyć tych słów aparat państwowy(no bo czym są te sądy, ci syndycy, te kancelarie adwokackie i martwa prokuratura i właśnie forumowe klakiery ) niszczy się ludzi.
Jak powiedziała jedna z już chyba na szczęście bleknących gwiazd "sorry taki mamy klimat".
Smutne lecz niestety prawdziwe.