Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
naiwne myślenie
posiadam akcje Delko i co mnie obchodzi sytuacja dino czy biedry, pomijając juz fakt ze to handel nowoczesny
nawet jeżeli konsumpcja spada to dla mnie jest istotne co w tej sytuacji robi zarząd Delko a nie biedry, a co robi? NIC
od stycznia 2023 żadnego komunikatu o inwestycjach planach, strategii, zero komunikacji z rynkiem a mamy koniec 2024
czerwiec 2023 zakończyli chyba zyskiem 40mln gdzie są te pieniądze?
18 baniek idzie na skup akcji, przepraszam czy ja nabyłem akcje dystrybutora czy jakiegoś funduszu inwestycyjnego?
firma zamiast inwestować pieniądze w biznes jakim zajmuje się od 30 lat kładzie na stole 18 baniek zysku i skupuje własne akcje, po co?
aby sztucznie trzymać kurs który po słabych wynikach z nic nie robienia i tak poleci w dół, przecież to bzdura te wypociny zarzadu o powodach skupu
wywalić 18 baniek na utrzymanie kursu, gratuluję pomysłu
mam nadzieję że sprzedam wszystkie akcje na skupie ale obawiam się ze więksi zrobią to przede mną
jak ktoś pisze że spółka ma od lat nieaktualizowane nieruchomości to tak jakby ją szykował do wyprzedaży albo spodziewał się padaki zwłaszcza jak nie wydał większości z 40mln ostatniego zysku
zobaczymy co wymyślą dalej, inwestorzy wykiwać się nie dadzą nie te czasy Zarządzie