~Investor

Zarobiłem tu sporo kasy ale to co się dzieje o 3miesięcy na kursie mnie zastanawia.
Nie sprzedaję żadnej akcji Mirbuda i cierpliwie czekam na 20 złotych tak jak kiedyś pisałem i wiem że się doczekam. Jak spadnie poniżej 10 złotych to zacznę dokupować.
Posiadaczą akcji mirbuda zalecam miec na uwadzę akcję Bras jesli będzie pozytywna decyzja w listopadzie to może być rajd mikołaja w grudniu i akcje podskoczą o kilkaset procent w związku z planowaną budową jednej z najwiekszej farmy w Polsce.
Osobiście ciekawią mnie zagrywki na Fotovolcie i duszenie kursu w przedziale 60-80 groszy tam również może być ciekawie mało akcji w wolnym FF. kwartał 3 będzie z dobrymi wynikami. w 4 kwartał powinien być owocny w nowe umowy a każde kolejne w umowy z dotacjami z KPO
Jeszcze spółka w między czasie moze wejsć w magazyny energii zatem kapitalizacja i cena na dzisiaj za rok moze wydawać się śmieszna. między bajki mozna włozyć marzycieli akcji po 40 groszy tak jak między bajki mozna włożyć marzycieli akcji po 5 złotych na mirbudzie.

Te spółki wraz z Mirbudem czeka tylko rozwój. czasem mniejsze czasem większe wybicie ale ciagły wzrost.
w zależności ilu ludzi będzie chciało sprzedać i tak małe ilesci akcji na wolnym rynku w małym FF

Pozdrawiam nie dajcie się oskubac z akcji

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.