Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Macieju, ile straciłeś?? ;]
Nie wysilaj się, bo pieniędzy, tych 100 czy 200 zł nikt ci nie odda...
Ujadasz gorzej jak martin kiedyś na iea... on sprzedawał takim jak ja po 1.3 a kupował i kupuje teraz, kiedy my sprzedaliśmy... ;] Miałem do ciebie szacunek, jak pastwiłeś się nad technikiem... ale żeby swoje niepowodzenia obarczać na bankierze to świadczy o Twojej kulturze... Nikt nigdy nie zrobił za ciebie i za WAS WSZYSTKICH jakiejkolwiek transakcji na waszych rachunkach!!!
Na bankierze to trzeba 2/3 zaskarżyć!!! Podaj mi choć jedno zdanie bankiera, które brzmi:
"kupuj, bo jak nie to cię zabiję!"... wtedy to mógłbyś wnioskować do KNF że cię straszyli...
Wiesz że dzięki temu została odwrócona uwaga od prawdziwych winnych upadku bardzo dobrze zapowiadającej się spółki po tym kryzysie??\
A ja zaryzykuję i powiem, że to nie koniec Krosna!
Co wy sobie myślicie, że ludzie z SIM to tacy patrioci, że dla was będą tracić kasę!!
Trzeba mieć swój rozum!
WIĘC JEŻELI JESZCZE RAZ OBRAZISZ BANKIERA I AX TO OSOBIŚCIE ZGŁOSZĘ TO DO KNF JAKO BRAK SWOBODY I NĘKANIE!!
ZAJMIJ SIĘ TYMI, CO NAPRAWDĘ DOPROWADZILI DO UPADKU!!