Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Co mnie trzyma? Strata 40 procent? Nie licząc inflacji bo z tą będzie 60. I to po grubym uśrednieniu 2 lata temu. Syf jakich mało. Zresztą jak cały gaming. Teraz mi post minusujecie a ja mam to gdzieś. Tutaj tylko po każdej podbitce się tylko nicki zmieniają. Osobiście mam to gdzieś kto i co pisze. Raz się kiedyś nabrałem i dosyć. Więcej tego syfu nie tykam. Jak tylko podbije o ile to oddam wam wszystko. Możecie nadstawiać koszyki.