~Lucjan

Same pozytywne opinie, tam gdzie czytałem. Widać Friz uczy się szybko i nie powiela błędów z poprzednich edycji będąc pionierem tego typu formatów w Polsce. Przekładając to. na spółkę Ekipa Holding, a widać że mu zależy, jak. mało komu na tym polu, jestem spokojny o jej przyszłość, tym bardziej że w spółce ma u boku zaufanych ludzi. Zaufanych i doświadczonych, jak np. January Ciszewski, który będąc też jednym z wiekszosciowych akcjonariuszy wszędzie, gdzie go pytają, odpowiada że Ekipa Holding to jego czołowa spółka w której widzi przyszłość. 12 października, wyniki za III kwartał. Po słonecznym sezonie letnim, jestem niemal pewny, że mogą zaskoczyć pozytywnie wynikami nawet największych pesymistów.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.