Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gdzie się smrodzie pomyliłem ?? co, bo urosło o 8 groszy ??
Tak, teraz juz jestescie zarobieni, nie ma co, wzroty jak po ch...
Zapraszam na inne walory które przez okres gdy sie nie odzywałem (pisałem ze stuenciakowi Irusiowi juz nigdy nie odpowiem na post) wzrosły nie o 8 groszy a o kilkadziesiat procent. Jakby co Hutmen, JWC i Ulma - zapraszam, wam tez nalezy sie cos od zycia, cos zarobić, choc na waciki.
Armatura ?? Gdzie sie pomyliłem ?? bo urosło 8 gr ?? Oj ludzie, giełda cała rosnie wiec siłą rzeczy tego muła tez dzwignęło, jak zacznie wig 20 znów spadac to bedzie powrót na standardowe 1,5zł - proste. Nawet slepcy nie widzicie jak ktoś sra papierem, tak pewnie to zanizanie pod odpał i tajny skup
P.s. Iruś nie licz na odpowiedz, bo jej brak tak bardzo cie wkurza ze jak to widze i czytam to usmiech na twarzy mi sie pojawia :-)