Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"Ty należysz do ludzi aktywnych, więc na tego typu wątkach też oczywiście zabierasz głos. Rzecz w tym, że twój głos na wątkach, nazwijmy to "okołogiełdowych" nie wytrzymuje krytyki. Przykro mi Ci to powiedziec, ale wiedzę ogólną czerpiesz nie ze źródła, lecz z manipulatorów, dlatego jest ona płytka i daleka od prawdy, co mnie osobiście bardzo u Ciebie razi. To nie SIM manipuluje kimkolwiek, to Ty zostałeś zmanipulowany, choc jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy. Co tu daleko szukac? Przeczytaj raz jeszcze uważnie swój post powyżej. Co ciekawego nim wniosłeś? Kompletnie NIC. Dołożyłeś SIMowi i zapewne poczułeś się lepiej, nieprawdaż? Ale czy rozumiesz co to jest SIM, w jakim celu powstał i do czego zmierza? NIE ROZUMIESZ ANI TROCHĘ."
a kim Ty jesteś, do jasnej cholery, że starasz się oceniać? Widzę, że, masz monopol na prawdę. Wiesz kto i kogo zmanipulował, jesteś nieomylny (a). I oczywiście z poziomu anonimowego tchórza sadzisz banalne oceny. Fqurfiaja mnie takie dzieciaki jak Ty, przemądrzałe małe tchórze, bez wiedzy i doświadczenia, bez umiejętności i żadnych osiągnięć, chowające się za IP, dla których jedynym celem istnienia jest dowalenie innym. Pokaż mądralo swoje pożyteczne dla innych posty.Ja mogę to zrobić w każdej chwili.
Rozumiem, ze Ty jedynie masz monopol na mądrość, wiedzę i niezachwiana wiare w swoje poglądy. Zupełnie jak typowy bolszewik.