Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zobacz ile gier wydali na stronie. Gniot był jeden czyli Kursk, nie wiem co chcesz od Covida, spoko gierka. Na telefonie dalej mi wyskakuje ten ich symulator lotu i ma tam świetne oceny i sprzedaż, na konsolach też ich gierki mają dobre oceny i pojawiają się w rankingach. Patrzysz przez pryzmat jednej porażki a jakoś są tyle lat i działają. Gierki robią niezłe, nie wybitne bo małe budżety, ale tragedii nie ma tylko brakuje przebicia. Ten Realpolitiks 3 widać dużo lepszy niż dwójka więc zobaczymy co będzie. Może spółka idzie ku lepszemu. Dark Moon ma duży potencjał i dlatego w ogóle tu jesteśmy i może społkę mocno wybić na dużo wyższe poziomy narzekasz na wszystko bo pewnie tu wtopiłeś cóż, dla mnie spółka spoko bo wchodziłem jak było nieco ponad 1 za walor każdy ma swoją perspektywę.