Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja wychodzę z innego założenia, aby nie tolerować starty zbyt dużej. Musisz sam określić gdzie jest Twój próg. Mój jest na poziomie 3 proc. Niżej nic nie trzymam. Amice obserwuje od 3 lat, dwa razy dała mi zarobić kilka proc. Kupiłem 10 dni temu, na poziomie 56zl. Jeśli dotknie 54 zł, sprzedam, odkupie w innym czasie. Liczę na wzrost na poziomie jednego roku, sprzedam gdy będę miał zysk zadowalający. Na giełdzie, najważniejsze nie tracić, a pieniądze musi pracować, ktoś kto trzyma na dużym haku...albo ma dużo kasy, albo na giełdzie ma frytki, pewnie kilkaset złotych może kilka tysięcy..