~Zawiedziony

@Gz Rozumiem że nazwanie go moim guru miało na celu zdyskredytować jednocześnie mnie i jego, ale nawet jeśli nie, to nadal było to słabe. Nie jest moim guru, ale nie wolno mu odmówić tego, że świetnie punktuje techniczne problemy gier. Jeśli chodzi o UE5, to bardzo możliwe, że skrytykował wszystkie dotychczasowe premiery na tym silniku, bo chyba wszystkie borykają się z mniejszymi lub większymi problemami. Ale co to za argument? Przecież to, że inne gry mają problemy, w żaden sposób nie broni kolejnej premiery z błędami, chyba że chcemy by to stało się normą, którą prawie że i tak już się staje. A jeśli chodzi o remake SH2, to mimo że nie grałem, to jestem prawie pewny, że gra jest świetna. Jest niestety po prostu zepsuta na premierę, jak niegdyś Cyberpunk i wiele innych gier ostatnich lat... Mam nadzieję, że jest zepsuta tylko na premierę i już niedługo zepsuta nie będzie. I oczywistym jest ze da się w tę grę grać, tak samo jak i można sobie podpiąć PS3 i pograć w rózne hity z tej konsoli (np. GTA4, GTA5, RDR, TLoU), nierzadko działające w okolicach 20FPS, ale chyba nie o to dziś chodzi. @Max Jesteś klasycznym przykładem "u mnie działa", który stał się już memem. Klatki to bezsens, dlatego 3/4 graczy PlayStation wybiera tryb wydajności, a nie jakości. Ale oni nie widzą róznicy, tylko udają, że ją widzą, prawda? Porównywanie klatkarza filmów do klatkarza interaktywnej gry chyba nawet nie ma co komentować. Fajnie, że nie widzisz różnicy powyżej 30FPS, bo możesz sobie w pełni komfortowo pograć, ale na Twoim miejscu bym się tym nie chwalił, bo nie ma czym. Ale skoro wystarczy 30FPS, to po co tryb wydajności? Tylko dla jakichś baranów, którzy nie rozumieją, że gra ma mieć 30FPS, bo tyle wystarczy? Mogli od razu wersje PC zablokować na 30. @Kucykpony No tak, każda krytyka to od shortujących, nawet ta uzasadniona, no pewnie :)))))))))))))) @Łęcina No tak, kolejny u którego wszystko działa bez problemów, klasyk. Ustaw sobie od razu blokadę na 10FPS w panelu sterowania NVIDIA. Jeśli nie masz wspomnianego przez ciebie autyzmu, to powinno ci wystarczyć.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.