Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja jestem wulgarny? Bo zadam ci pytanie o Genomtec ID? A ty już tutaj o Onco. Nad Onco dopiero co zaczęli pracować. To kwestia przynajmniej kilku lat. Co z GENOMTEC ID. Czy o tym projekcie już należy zapomnieć? I to nawet nie chodzi o to czy urządzenie działa. Chodzi o to czy ktoś chce je kupić! A nie odpowiadacie, bo już jutro się okaże, że miałem rację. Już raz @helpi przed poprzednią konferencją kozaczył, ale ta go szybko spacyfikowała. Tak samo będzie i z tą.