~Klient

Ale Wy mało wiecie Ludziska, ja jestem klientem, jestem zadowolony z ich usług. Jest Kryzys i ja zarabiam, kiedy inni tracą. Moj doradca jest pożądny i ciesze sie ze właśnie takiego mam. Rozumiem że wiele osób na tym sie przejechało i najprawdopodobniej z przyczyny doradcy ktory nie poinformował klienta o wszystkim, jak i winy samego Klienta. Przecie to jego pieniądze, powinien sie tym interesować, chocby przeczytać warunki ogólne, by wiedziec co może a czego nie może robic. Produkty sprzedawane przez OVB sa produktami długo terminowymi. Jesli chcecie zarabiac szybciej, to giełda i maklerzy. To co sprzedaja jest dobre, ale trzeba na to czasu. System ten przyjał sie za granicą tylko u Nas zachowanie polaków, ich nieufność każe nam marudzic, ludzie są nastawieni na sukces, ale czasem trzeba upaść by podnieść sie silniejszym i tak samo jest z finansami. Najlepiej nic nie robić i siedzieć a na starość zajadać sie chlebem ze smalcem. To, że jak powiedział ktoś z przedmówców, łapanki, studenci i osoby które mogą nic o tym nie wiedzieć. Ale Oni są tylko posrednikami, Oni sa osobami które docierają do Ludzi doradzą, przedstawią swoją wizje. Reszta zajmują sie inni. Pozatym jeśli już mówimy o OVB i tak nażekamy na nich, to popatrzcie na inne firmy, przecie One też robią "łapanki" przecież muszą brać nowych ludzi. Wszystko mi wyjaśnił moj doradca, jestem u nich klientem od wielu lat i traktuje mego doradce jak dobrego znajomego, bo wiem ze to co proponuje ta firma jest dobre ale na to trzeba czasu.
Pozdrawiam,
Przepraszam za błędy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.