Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie pisałem nigdy o 20, bo ta spółka jest totalnie nieobliczalna. Ale widać te 20 tu szybciej zobaczymy niż wysokość kursu jaka Ty prognozowales, co zresztą przytaczali już inni forumowicze:-) akcje mam dalej, jestem na bardzo dużym minusie i ten gniot to jest moja największa porażka inwestycyjna:-) żałuję, że nie sprzedałem jak byłem lekko na minusie - też byłem zaślepiony vcastem i podbojem świata przez MDG... A teraz widać, że rządzi tym banda geniuszy biznesowych, którzy potrafią wykręcić 9,7 mln straty na 13 mln przychodów... Dramat...:-) w tym tempie za niedługo będziemy sobie mogli tym papierem wytrzeć, wiesz co... Tyle będzie warty:-)