Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Maliniak (chyba -58-8%) to, że ciebie strata boli i próbujesz na siłę szukać towarzyszy niedoli to tylko świadczy o Twojej desperacji. Nie wiem w jakim swoim śnie widzisz mnie dyndajacego na papierze jak ty przez 4-5 lat. Jestem tu znacznie krócej niż Ty i moje wejścia które tu pisałem są rownie łatwe do znalezienia jak twoje tutaj wtopy, z tego vo widzę nie tylko na hubie ale też na innych spółkach o których informowałeś że się ładujesz. Próbujesz na siłę zaklikac rzeczywistość, ale ci co są tu nieco dłużej wiedzą że jesteś wyjątkowo nieudanym inwestorem, zarówno na hubie jak i na całej giełdzie. Sandman na dsco pokazywał swoje kupno i sprzedaż na hubie i pokazał też ile zapłacił podatku. I nie był to tak spreparowany screen jak ten twój z wejścia w TSG powyżej 100zl....no chyba że to było prawdziwe i tam też wtopiles? Daj już spokój, tu zostałeś sam że swoimi demonami, już nawet piszesz sam ze sobą