Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Matiz nie pogrążaj się bardziej.. , a kto ci powiedział że części nie zrealizowałem, wysmiewales takich jak ja, którzy sprzedawali po 6.50, ..tak jak pisałem, mam dużo tych akcji, ...byłeś taki mądry!? Jak Ci pisali.ze nie masz racji negowałes innych, zgubiło Cie to , moze ten papier będzie jeszcze kiedyś w łasce inwestorów, ale pamiętaj, że nie warto w życiu zachowywywac się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, giełda nauczyła pokory niejednego, który myślał, że wszystko wie, mam papierów dużo na giełdzie a suntech to tylko jeden z nich, znam smak porażki-, zdjemowali mi z giełdy wiele spółek i przerobiłem mnóstwo takich ludzi jak tu na forach, ich już nie ma i spółek też nie ma,później nicosc i zapomnienie, nikt nie ma do Ciebie pretensji, każdego z nas to są pieniądze i decyzje,warowales tu na forum każdego dnia od dłuższego czasu i co ci przyszło z tego, ? Nie masz wpływu na to co się dzieje z kursem.a Twoje wywody niczego tu nie wnosiły.